De Haan krijgt waslijst aan kandidaten erbij

Koen Freriks
16 januari 2008, 18:33   Bijgewerkt: 16 januari 2008, 19:53

Bondscoach Foppe de Haan kan een alsmaar grotere lijst samenstellen met mogelijke dispensatiespelers voor de Olympische Spelen, komende zomer gehouden in Peking. Liefst tien spelers met een interlandverleden hebben aangegeven deze zomer graag als extra speler mee naar Peking te willen, zo blijkt uit een rondvraag van tijdblad Panorama.

Eerder toonden Ruud van Nistelrooy, Clarence Seedorf, Mark van Bommel, Roy Makaay, Patrick Kluivert en Boudewijn Zenden al hun interesse voor een plekje in de selectie voor de Spelen. Van dit zestal maken Van Nistelrooy en Seedorf inmiddels een goede kans om naar het EK 2008 te gaan. Makaay, die niet in beeld is bij het grote Oranje, kan alleen mee als Feyenoord kampioen wordt, aangezien de spits dan geen play-offs hoeft te spelen.

Welke spelers De Haan ziet als de drie ideale versterkingen, is niet bekend. Wel gaf de Friese cultheld aan naar welk soort spelers hij op zoek is. "Het team wat er nu staat is al heel aardig. Maar er mankeert nog wel wat aan: een spits, een dominante verdediger en een uitstekende verdedigende middenvelder. Het wordt lastig, want ik mag er maar drie meenemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen