'Janssen tekent voor vier jaar bij FC Twente'

15 april 2008, 08:58   Bijgewerkt: 15 april 2008, 11:07

Theo Janssen (26) maakt na dit seizoen definitief de overstap van Vitesse naar FC Twente. Volgens De Telegraaf is de transfer van de tweevoudig international helemaal rond en tekent hij nog vandaag een vierjarig contract in Enschede. Naar verluidt betaalt Twente zo'n anderhalf miljoen euro aan Vitesse voor de linkspoot.

Over deze transfersom bereikten beide teams afgelopen vrijdag al overeenstemming, waarna Janssen er alleen zelf nog maar uit hoefde te komen met FC Twente. Dat bleek geen probleem, zeker omdat Janssen toe was aan een nieuwe uitdaging. "Ik wil eens in een andere keuken kijken", zei de middenvelder die, afgezien van een korte periode bij Racing Genk, zijn hele loopbaan bij Vitesse speelde.

Volgens technisch directeur Marc van Hintum heeft de aanstaande transfer van Janssen niets te maken met het feit dat de middenvelder de laatste weken regelmatig in de clinch lag met coach Aad de Mos. "Dat speelt geen rol. Theo had al langer het gevoel eens iets anders te moeten proberen", zegt hij in De Gelderlander. "Hij was toe aan iets nieuws. Dat besluit moet je respecteren. Theo is een clubjongen die zijn waarde heeft bewezen, maar als iemand het gevoel heeft dat hij na lange tijd iets anders moet proberen, is het waarschijnlijk goed dat gevoel een keer te volgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen