Twente bevestigt komst Vitessenaar Janssen

15 april 2008, 14:13   Bijgewerkt: 15 april 2008, 14:19

De transfer van Theo Janssen naar FC Twente is afgerond. De club uit Enschede maakte dinsdagmiddag officieel bekend dat de 26-jarige linkermiddenvelder komende zomer de overstap maakt naar het Arke Stadion. Hij tekent, onder voorbehoud van de medische keuring, een contract voor vier jaar.

Naar verluidt betaalt Twente zo'n anderhalf miljoen euro voor Janssen, die in 1998 bij Vitesse debuteerde in het betaald voetbal. Sindsdien speelde hij, afgezien van een kort uitstapje bij RC Genk, alleen maar voor de club uit Arnhem.

"We zijn erg blij met de komst van Theo", zegt Twente-coach Fred Rutten over de komst van de tweevoudig international. "Hij heeft veel ervaring op het hoogste niveau en wil bij FC Twente een nieuwe impuls aan zijn loopbaan geven."

Eerder liet Marc van Hintum, de technisch directeur van Vitesse, in De Gelderlander al weten dat het vertrek van Janssen onafwendbaar was. "Hij was toe aan iets nieuws. Dat besluit moet je respecteren. Theo is een clubjongen die zijn waarde heeft bewezen, maar als iemand het gevoel heeft dat hij na lange tijd iets anders moet proberen, is het waarschijnlijk goed dat gevoel een keer te volgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen