Ferguson woest op Pogatetz na horror-tackle

Ger
24 september 2008, 09:17   Bijgewerkt: 24 september 2008, 11:36

Manchester United-trainer Alex Ferguson is woedend op Emanuel Pogatetz. De verdediger van Middlesbrough maakte dinsdag een buitensporige overtreding op Rodrigo Possebon in de League Cup-wedstrijd tegen de Engelse kampioen. De 19-jarige debuterende Braziliaan werd direct naar het ziekenhuis afgevoerd.

"Het was een verschrikkelijke tackle. Wat me vooral stoort is dat de dader geen schuld wil bekennen. Pogatetz had zelf van het veld moeten lopen", aldus Ferguson. "Vervolgens stond iedereen vanaf de reservebank van Boro te schreeuwen dat er niets aan de hand was. Gelukkig wist hun manager Gareth Southgate wel hoe het moet. Hij verontschuldigde zich."

"We kunnen ons niet beklagen over de beslissing van de scheidsrechter", zegt Southgate over de rode kaart voor Pogatetz. "Het is moeilijk te begrijpen waarom dit is voorgevallen. Een aantal spelers op de bank was het niet met mij eens, maar dat is nu uitgepraat. We kunnen alleen hopen dat deze jongen goed zal herstellen." Pogatetz mist de komende drie duels van Middlesbrough, dat uiteindelijk met 3-1 onderuit ging tegen Manchester United.

Bekijk de samenvatting van het duel met de schandalige overtreding van Pogatetz:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen