Genoa stuurt AC Milan met kopzorgen terug

Koen Freriks
14 september 2008, 17:11   Bijgewerkt: 14 september 2008, 18:07

De seizoensstart van AC Milan begint vormen van een nachtmerrie aan te nemen. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti (foto) ging zondag met 2-0 onderuit op bezoek bij FC Genoa. Twee weken geleden verloor het sterrenteam ook al tegen nieuwkomer Bologna (1-2).

De naam van Clarence Seedorf stond niet in de basisopstelling. De Nederlander was gepasseerd, maar mocht na rust toch opdraven voor Ronaldinho, die ook in het tweede duel teleurstelde voor zijn nieuwe ploeg.

Trainer Ancelotti mag langzamerhand voor zijn baan vrezen. De Italiaan, die AC Milan vorig jaar al niet naar de titel wist te leiden, hoopte met nieuwe aankopen Ronaldinho en Andrei Shevchenko het tij te keren. Maar na de nederlaag tegen Bologna verloor Milan afgelopen week ook nog eens een oefenduel tegen de Zwitserse tweededivisionist FC Lugano.

Vicepresident Adriano Galliani sprak zaterdag nog zijn vertrouwen uit: "Ancelotti heeft niets te vrezen". De 'tifosi' riepen een dag later echter om zijn vertrek.

Lazio en Atalanta Bergamo delen verrassend de koppositie in de Serie A. Lazio, dat een beter doelsaldo heeft, won thuis met 2-0 van Sampdoria. Bergamo was op bezoek bij Bologna met 1-0 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen