HSV en Bayern München revancheren zich

Koen Freriks
24 september 2008, 21:05   Bijgewerkt: 24 september 2008, 22:40

Martin Jol heeft met Hamburger SV de derde ronde van het Duitse bekertoernooi bereikt. HSV, dat zondag nog met 3-0 afging in de Bundesliga, was in eigen huis met 2-0 te sterk voor VfL Bochum. Mladen Petric (foto) tekende voor beide treffers, waarvan de laatste in blessuretijd. 

Bayern München revancheerde zich enigszins van de beschamende competitienederlaag tegen Werder Bremen (2-5). De ploeg van trainer Jürgen Klinsmann won met 2-0 van 1. FC Nürnberg, door treffers van Miroslav Klose en Tim Borowski. De fans van Bayern gingen vooral uit hun dak bij de terugkeer op het veld van Franck Ribéry. De Franse spelmaker stond ruim drie maanden langs de kant door een blessure die hij opliep tijdens het EK.

Borussia Dortmund had thuis tegen Hertha BSC een verlenging nodig. Borussia won met 2-1, nadat de ploeg eerder had verloren in zowel de UEFA Cup als de competitie. VfL Wolfsburg maakte gehakt van een amateurclubje uit de Regionalliga. FC Oberneuland werd met 7-0 van het veld geveegd. Edin Dzeko was met vier treffers de meeste productieve man bij de club uit de Bundesliga.

Schalke 04, de ploeg van trainer Fred Rutten en international Orlando Engelaar, bereikte dinsdag al de volgende ronde van de DFB-Pokal. In Gelsenkirchen werd het 2-0 tegen Hannover 96, beide doelpunten kwamen van Heiko Westermann.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen