'Weigerende' Ben Arfa biedt Gerets excuses aan

27 oktober 2008, 18:33

Hatem Ben Arfa heeft zijn excuses aangeboden aan coach Erik Gerets. De middenvelder van Olympique Marseille werd in de topper tegen Paris Saint-Germain verrassend buiten de basis gelaten en weigerde vervolgens, toen Gerets hem dat vroeg, warm te lopen voor een invalbeurt. Een conflict dreigde, maar maandag betuigde de international in een speciale persconferentie alweer spijt.

"Mijn reactie was verkeerd, maar ik ben een echte liefhebber en winnaar. Wedstrijden zoals tegen Paris Saint-Germain zijn voor mij heel belangrijk", zei de middenvelder, die benadrukt dat hij nooit een invalbeurt had mogen weigeren. "Ik bied bij deze mijn excuses aan bij de coach, mijn ploegmaats en de supporters."

Coach Gerets toont zich tolerant en geeft Ben Arfa een nieuwe kans. "Hatem en ik hebben een lang gesprek gehad. Zoiets had ik in mijn loopbaan dan ook nog nooit meegemaakt. Ik wist dat het probleem door dit gesprek ofwel opgelost zou worden ofwel nog groter zou worden gemaakt. Voor mij is deze zaak nu uit de wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen