Van Bommel ziet terugkeer naar PSV als 'serieuze optie'

12 november 2008, 15:32

Supporters van PSV mogen hopen op de komst van Mark van Bommel. De 31-jarige middenvelder van Bayern München reageerde vanmiddag tegenover Radio 538 positief op de geruchten dat hij mogelijk al in de winterstop terugkeert naar het Philips Stadion. Van Bommel benadrukte dat er absoluut nog niets concreet is, maar dat hij een overstap naar de Eindhovense club niet bij voorbaat afwijst.

Van Bommels contract bij Bayern München loopt na dit seizoen af en volgens Duitse media zal Bayern de middenvelder geen nieuwe verbintenis aanbieden. De international wil echter nog niet op de zaken vooruit lopen. "Binnen nu en een maand ga ik met de club om de tafel en hoor ik wat de plannen zijn. Als ik bij Bayern wegga, is PSV zeker een serieuze optie. Bij mijn vertrek heb ik beloofd ooit terug te keren."

Bij PSV zou de middenvelder met open armen ontvangen worden, zo liet technisch directeur Adrie van Kraaij weten. "We zijn zeker geïnteresseerd in hem. Dat zijn we eigenlijk al sinds zijn vertrek in 2005. We zouden een speler met zijn persoonlijkheid er graag bij hebben", aldus Van Kraaij, die nog geen contact gehad heeft met Van Bommel. Wel is er regelmatig contact met diens zaakwaarnemer Rob Jansen.

Van Bommel speelde eerder tussen 1999 en 2005 bij PSV. Na één jaar bij Barcelona, waarmee hij de Champions League won, kwam hij in 2006 bij Bayern terecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen