Meerdink: "Terugkeer bij Graafschap zou mooi zijn"

19 december 2008, 09:23

Als het aan Martijn Meerdink ligt, speelt hij na de winterstop weer in het shirt van De Graafschap. De éénmalig international mag vertrekken bij FC Groningen en ziet een terugkeer naar de Superboeren best zitten, zegt hij in De Gelderlander.

Meerdink haalde zich vorige week de woede van Groningen-coach Ron Jans op de hals, door in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen FC Twente (1-4) te weigeren om in te vallen. "Dat had ik nooit moeten doen", zegt de aanvaller nu. "Het was toch een beetje werk weigeren. Ik ben fout geweest, dat is duidelijk. Maar ik was enorm teleurgesteld dat ik de laatste weken zo weinig speelminuten kreeg."

Door dit akkefietje lijkt Meerdink geen toekomst meer te hebben in Groningen. "FC Groningen is nu een gesloten boek. Daarvoor is er te veel gebeurd en ik wil dan ook per se weg in de winterstop", aldus de oud-speler van De Graafschap en AZ, die een terugkeer naar Doetinchem wel ziet zitten. "Dat zou absoluut heel mooi zijn. Bij die club ligt toch mijn gevoel. Maar ik hou natuurlijk alle opties open."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen