Powel definitief uit selectie FC Groningen gezet

12 december 2008, 15:12

De rol van Berry Powel bij FC Groningen lijkt uitgespeeld. De ontevreden spits maakt niet langer deel uit van de A-selectie, zo liet coach Ron Jans vrijdag weten. 

Powel werd vorig weekend al niet opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen PSV, omdat hij volgens Jans met 'motivatieproblemen' kampte. "Wij hadden dinsdag de intentie om de situatie uit te praten en de draad weer op te pakken. Maar we hadden niet de indruk dat Berry Powel ook met die insteek het gesprek inging. Dan houdt het op", zegt de oefenmeester op de officiële website van FC Groningen.

"Ik vind de ontstane situatie niet leuk. Deze vervelende situatie blijft nu hangen, hoewel ik dit jaar altijd prettig met hem heb samengewerkt. Ik ben op dit moment niet tevreden over de houding van Powel, maar hij zal op dit moment ook wel zo over mij denken", besluit Jans, die komend weekend tegen FC Twente weer kan beschikken over doelman Luciano en middenvelder Koen van de Laak. Alleen Sepp de Roover, Jeroen Veldmate en Evgeniy Levchenko zijn door blessures nog afwezig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen