Meerdink weer welkom in selectie FC Groningen

Ger
29 januari 2009, 14:23   Bijgewerkt: 29 januari 2009, 14:56

Martijn Meerdink is per direct weer welkom bij de eerste selectie van FC Groningen. De aanvallende middenvelder werd halverwege december door trainer Ron Jans buiten de groep gezet omdat hij in de slotfase tegen FC Twente weigerde in te vallen.

Meerdink (32) liet daarna weten FC Groningen in de winterstop te willen verlaten, maar een onderhoud met de technische staf heeft donderdagmiddag de lucht geklaard. "We hebben een goed gesprek gehad", aldus Jans op de website van FC Groningen. "Martijn heeft zich gedurende zijn periode bij de beloften op een positieve wijze gemanifesteerd."

"Wij zien daarom nu geen beletsel meer om hem weer bij de eerste selectie te laten aansluiten. Hij maakt dan ook per direct weer deel uit van het team. Dit is voor iedereen het beste en ik ben zeer tevreden dat we het op deze manier hebben weten op te lossen", besluit de oefenmeester.

Voor Jans komt de terugkeer van Meerdink door de lange afwezigheid van Petter Andersson goed uit. De Zweed liep afgelopen zondag zwaar knieletsel op in de wedstrijd tegen Ajax. De Groningers moeten het komend weekeinde bij ADO Den Haag bovendien stellen zonder de geschorste Marcus Berg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen