Rommedahl: "NEC was een superoptie"

Ger
20 januari 2009, 16:09

Dennis Rommedahl is in zijn nopjes met zijn overstap naar NEC. De Deense aanvaller van Ajax maakt het seizoen op huurbasis af voor de ploeg van trainer Mario Been. Woensdagavond komt hij al voor NEC in actie tijdens de bekerwedstrijd tegen Sparta.

"Ik wilde sowieso graag in Nederland blijven en NEC was een superoptie voor mij. De manier van voetballen spreekt me aan. Het is echt een team waarin iedereen knokt voor elkaar en dat is wat ik ook graag wil", legt Rommedahl zijn keuze uit op de website van de Nijmeegse club.

"Natuurlijk heeft Dennis Gentenaar me het een en ander over NEC verteld, maar de gesprekken met de trainer waren doorslaggevend", zegt de vleugelspeler. "Hij gaf aan veel vertrouwen in mij te hebben en dat heb ik ook in hem. Dat is voor mij belangrijk."

Volgens Rommedahl heerst er bij NEC een andere sfeer. "Het is hier wat relaxter dan bij Ajax, er worden ook meer grappen gemaakt. Ik heb het allemaal als zeer positief ervaren. Er is een mooie balans tussen dollen maar ook serieus en professioneel bezig zijn. Ik moet alle namen nog een beetje leren en alles is nieuw. Het team moet aan mij wennen en ik aan hen. Hopelijk gaat dat zo snel mogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen