SC Heerenveen verwacht Pranjic te behouden

13 januari 2009, 13:20   Bijgewerkt: 13 januari 2009, 14:31

SC Heerenveen gaat er vanuit dat Danijel Pranjic het seizoen afmaakt in Friesland. De middenvelder werd de afgelopen maanden regelmatig in verband gebracht met een overstap naar het buitenland, maar voorlopig wijst niets er op dat het nog deze maand tot een transfer komt. "Er is geen concrete belangstelling voor Danijel. Geen enkele club heeft zich voor hem gemeld", aldus bestuurslid Yme Kuiper.

Op de officiële website van zijn club vertelt Kuiper dat hij weinig transfers meer verwacht in het restant van deze maand. Met de Zweden Patrik Ingelsten en Victor Elm erbij heeft SC Heerenveen de selectie rond, stelt de directeur. "Als er spelers vertrekken wordt je soms gedwongen te handelen, maar er gebeurt weinig."

Volgens Kuiper heeft Heerenveen ook niet de noodzaak om spelers te halen, omdat er een talentvolle lichting uit de jeugd aankomt. "We beschikken over een kwalitatief sterke A-jeugd. De verwachting is dat er aan het eind van het seizoen negen spelers doorstromen naar jong sc Heerenveen. Zo'n groot aantal is uniek voor de club."

De afgelopen jaren werd SC Heerenveen regelmatig leeggekocht in de winter. Zo werd een jaar geleden topscorer Afonso Alves verkocht, terwijl enkele jaren geleden onder meer Klaas Jan Huntelaar en Georgios Samaras in januari vertrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen