Werkloze Peersman: "Ik heb toch niemand vermoord?"

Ger
2 januari 2009, 13:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tristan Peersman begrijpt niet dat clubs geen interesse hebben in zijn diensten. De 29-jarige oud-doelman van Anderlecht, Willem II en de Belgische nationale ploeg zit al zes maanden werkloos thuis.

"Ik snap het niet goed, ik heb toch niemand vermoord?", vraagt Peersman hardop af in Gazet van Antwerpen. De goalie stapte afgelopen zomer op bij OFI Kreta vanwege problemen met betalingen. "Ik ging ervan uit dat er snel een nieuwe club zou komen, maar blijkbaar interesseer ik de mensen niet meer."

"Ik word nog altijd afgerekend op die drie gemiste ballen bij Anderlecht. Over de 700 die ik wel gepakt heb, spreekt niemand meer", stelt Peersman. "Maar ik ben nog altijd ambitieus. Het prikkelt en kriebelt van binnen. Ik ben nog jong en heb al heel wat meegemaakt. Iedereen weet toch wat ik kan en niet kan."

"Ik heb nog geen seconde gedachte aan stoppen. Ik wil voetballen en blijf wachten op het bevrijdende telefoontje", aldus de sluitpost, die zijn nieuwe werkgever wel in de buurt zoekt. "Ik heb net een nieuw huis in België en heb een gezin met twee kindjes. Ik heb geen zin meer om ergens in the middle of nowhere te wonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen