Arsenal speelt opnieuw doelpuntloos gelijk

21 februari 2009, 18:15   Bijgewerkt: 21 februari 2009, 20:10

Arsenal blijft maar punten morsen in de Engelse voetbalcompetitie. De ploeg uit Londen kwam zaterdagmiddag voor eigen publiek tegen middenmotor Sunderland voor de vierde keer op rij niet tot winnen. Net als de voorgaande twee duels speelden The Gunners 0-0.

Bij de formatie van Arsene Wenger maakte Andrei Arshavin zijn debuut in de Premier League. De Rus, die na ruim een uur werd vervangen door Carlos Véla, bleek echter niet de inspirerende factor voor de nummer vijf van Engeland. Het gat met nummer vier Aston Villa, dat eerder op de dag met 1-0 verloor van Guus Hiddinks Chelsea, bedraagt zes punten. Sunderland blijft na de remise meedraaien in de middenmoot.

In de onderste regionen sprokkelden Middlesbrough en Stoke City een belangrijk punt. Boro, waar oud-Heerenveener Afonso Alves als diepe spits fungeerde, hield thuis Wigan Athletic op 0-0. Stoke speelde in eigen stadion spectaculair met 2-2 gelijk tegen Portsmouth. Alle goals vielen in het laatste kwartier. Ryan Shawcross (Stoke) maakte in blessuretijd een eigen goal, waardoor de thuisclub de volle buit liet liggen.

Bolton Wanderers neemt na een 2-1 overwinning op West Ham United enigszins afstand van de rode streep. The Trotters staan met dertig punten twaalfde. De situaties van Stoke (17e) en Middlesbrough (19e) zijn zorgwekkender.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen