Rommedahl: "Ik ben afhankelijk van Ajax"

9 maart 2009, 10:48

Dennis Rommedahl staat open voor een langer verblijf bij NEC. De Deense Ajacied speelt momenteel op huurbasis in Nijmegen en hoewel hij het liefst terug zou keren naar een absolute topclub, noemt hij NEC 'geen verkeerde stap'.

Rommedahl kwam bij Ajax niet langer voor in de plannen van coach Van Basten en mocht daarom op huurbasis naar NEC vertrekken. Wat de toekomst brengt, weet de international nog niet. "Met alle respect voor NEC, mijn streven blijft zo hoog mogelijk te spelen. Ik heb nog een jaar te gaan bij Ajax. Maar begrijp me goed. Als het daar niet lukt, zou NEC geen verkeerde stap zijn. Vanaf dag één heb ik het hier hartstikke naar mijn zin. Ik ben goed opgevangen. Iedereen is heel open. Dat bevalt me. Dat ben ik ook. De club past wel bij mij. Maar ik ben afhankelijk van Ajax. Zelf heb ik daar geen invloed op", zegt de vleugelspeler tegen Dagblad de Gelderlander

De 30-jarige Rommedahl speelde eerder onder meer voor PSV en Charlton Athletic. In de zomer van 2007 werd hij door Henk ten Cate naar Ajax gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen