Heerenveen verbaasd over uitlatingen Pranjic

Ger
23 juni 2009, 21:44   Bijgewerkt: 24 juni 2009, 00:03

Voorzitter Yme Kuiper van SC Heerenveen begrijpt niets van de uitlatingen van Danijel Pranjic. De Kroaat liet maandag weten dat hij een fors bedrag heeft betaald om zijn transfer naar Bayern München mogelijk te maken.

"Als de transfer via de normale weg zou zijn verlopen, was er geen onduidelijkheid geweest", zegt Kuiper op de website van de Friese club. "Normaal gaan eerst de clubs om tafel om tot een akkoord te komen. Maar tot onze verbazing gebeurde dat in dit geval niet. Danijel sloot, voorafgaand aan de onderhandelingen tussen de clubs, al een persoonlijk akkoord voor drie jaar met Bayern. Hij wist op dat moment onze minimumprijs. Pas nadat Danijel al gekeurd was, nam Bayern München contact met ons op."

"Uiteindelijk hebben de clubs een overeenkomst kunnen sluiten, waarbij Heerenveen zich zeker soepel heeft opgesteld", stelt de preses. "Op de terugreis hoorden wij dat Pranjic salaris bij Bayern had moeten inleveren ten opzichte van zijn eerdere persoonlijke akkoord met de club. De suggestie die nu ontstaat dat Pranjic aan SC Heerenveen zeven ton uit eigen zak zou betalen klopt dus absoluut niet. Hoe Bayern dat met Pranjic heeft geregeld is hun zaak, wij hebben ons heel netjes opgesteld. We betreuren het dat Danijel daar nu iets over roept, want dat is echt iets tussen Bayern en Pranjic."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen