Kuiper: "Bayern moet behoorlijk gat overbruggen"

16 juni 2009, 11:17   Bijgewerkt: 16 juni 2009, 11:25

Als Bayern München de transfer van Danijel Pranjic rond wil maken, moet het met een beter bod op de proppen komen. Het verschil tussen vraag en aanbod is op dit moment nog 'behoorlijk', laat Heerenveen-directeur Yme Kuiper weten.

Pranjic is er persoonlijk al helemaal uit met Bayern en onderging ook al een medische keuring, maar van een definitieve overstap is nog geen sprake. Eerst moeten beide clubs een akkoord bereiken en dat is nog lang niet het geval. "Er is nog behoorlijk gat te overbruggen. Wij gunnen Pranjic zijn transfer, maar daar hangt wel een prijskaartje aan vast", zegt Kuiper op de officiële website van de Friese club.

Of Bayern en SC Heerenveen uiteindelijk tot een akkoord gaan komen, kan Kuiper niet zeggen. "Dit soort zaken duurt vaak even, maar hoe het afloopt weten we niet."

Naar verluidt heeft Bayern zes miljoen euro over voor Pranjic, maar ligt de vraagprijs van Heerenveen anderhalf miljoen euro hoger. "We hebben nog geen oplossing gevonden. Als Heerenveen zich niet soepeler opstelt, laten we de deal afketsen", zei Bayern-directeur Uli Hoeness vorige week in de Duitse sportkrant Kicker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen