Meerdink mag transfervrij weg bij Groningen

22 juni 2009, 00:01   Bijgewerkt: 21 juni 2009, 23:52

Martijn Meerdink en FC Groningen gaan deze zomer toch uit elkaar. De flankspeler lichtte eind vorige maand de éénzijdige optie in zijn contract, waardoor hij nog tot medio 2010 onder contract staat bij de club uit de Martinistad. Na goed overleg mag Meerdink echter transfervrij vertrekken uit de Euroborg.

"Dat is het beste voor alle partijen", licht FC Groningen-algemeen directeur Hans Nijland de beslissing toe in het Dagblad van het Noorden. Meerdink, die in de winterstop van het seizoen 2006/2007 van AZ overkwam, hoopt komende week zijn nieuwe werkgever bekend te maken. Naar verluidt kan hij terecht bij zijn oude club De Graafschap. Verder behoort een transfer naar Cyprus of Malta tot de mogelijkheden.

Meerdink is naar alle waarschijnlijkheid niet de enige die deze transferperiode vertrekt bij Groningen. Cambuur Leeuwarden hoopt Shkodran Metaj en Tom Hiariej namelijk te huren voor komend seizoen. De overstap van Metaj is zo goed als zeker, maar Hiariej heeft geen permissie gekregen voor een tijdelijke verhuizing naar Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen