Pranjic woest op Heerenveen: "Dit is een ramp"

17 juni 2009, 11:51

Danijel Pranjic kan absoluut niet begrijpen waarom SC Heerenveen zo moeilijk doet in de onderhandelingen met Bayern München. De Kroaat wil dolgraag naar de Duitse club, maar de transfer dreigt om financiële redenen af te ketsen.

Het verschil tussen het bod van Bayern en de vraagprijs van Heerenveen is, volgens diverse media, nog één tot anderhalf miljoen euro. Namens de Duitse club liet manager Uli Hoeness vorige week weten dat de transfer niet doorgaat, als de Friezen zich niet soepeler gaan opstellen. "Dit is een ramp", vindt Pranjic. De middenvelder maakt zich in Voetbal International ontzettend boos over de gang van zaken. "Heerenveen speelt spelletjes. Ik kan naar Bayern München, een absolute droomclub, maar Heerenveen laat me niet gaan omdat ze per se een half miljoen meer willen."

"Ik begrijp het gewoon niet", vervolgt hij. "Vier jaar lang heb ik alles gegeven voor deze club, álles! Altijd ben ik loyaal geweest naar Heerenveen toe en nu gunt de club me mijn droomtransfer niet. Ik heb nog met directeur Yme Kuiper gesproken, maar hij houdt vast aan zijn vraagprijs. Heerenveen wil het maximale voor mij vragen."

Pranjic zelf bereikte eerder deze maand al een persoonlijk akkoord met Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen