Roemeense CL-deelnemer wil Mathijssen als coach

27 juni 2009, 11:24   Bijgewerkt: 27 juni 2009, 11:30

Jacky Mathijssen zet zijn trainersloopbaan mogelijk voort in Roemenië. De Belg is in gesprek met FC Timisoara, dat vorig seizoen tweede werd in de Roemeense liga. Hierdoor mag de ploeg deelnemen aan de voorronde van de Champions League.

De 45-jarige Mathijssen, die eerder dit jaar vertrok bij Club Brugge, onderhandelt sinds donderdag met de Roemenen. Een akkoord is er nog niet, benadrukt hij in het Gazet van Antwerpen. "Ik wil nog even nadenken. Ik weet nog te weinig over het land en de club. Voor ik me bind, wil ik me grondig informeren", aldus de kleine Mourinho, zoals de voormalig doelman in België regelmatig genoemd wordt.

FC Timisoara is een relatief jonge club. De ploeg ontstond pas in 2002, maar bouwde in korte tijd een enorme schare fans op. Geen enkele Roemeense club trekt gemiddeld meer supporters naar het stadion, dan de ploeg uit Timisoara. Het afgelopen seizoen werd de club niet alleen tweede in de competitie, maar ook in het nationale bekertoernooi. In de eindstrijd was uittredend kampioen CFR Cluj te sterk.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen