Pranjic: "Ajax heeft mij nooit gebeld"

Koen Freriks
21 juli 2009, 10:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax had een goede kans gemaakt als het deze zomer had aangeklopt bij Danijel Pranjic. De Amsterdamse club werd regelmatig gelinkt met de Kroaat, maar meldde zich nooit in Heerenveen. "Tja", zegt de linkermiddenvelder in Sportweek, "misschien speelde ik te slecht voor Ajax of zo."

Pranjic bedoelt zijn opmerking uiteraard cynisch, want hij was jarenlang een van de grote smaakmakers bij SC Heerenveen. Door gebrek aan interesse van Nederlandse topclubs maakte hij deze zomer maar in een keer de stap naar de Europese top. Bayern München legde de makkelijk scorende middenvelder vast. 

"Ik heb vier jaar in Heerenveen gezeten, Ajax schijnt interesse te hebben gehad, maar heeft mij nooit zelf gebeld. Het is lastig oordelen over jezelf, maar ik vind dat toch een beetje vreemd. Had het ook leuk gevonden om daar te spelen, het is nog steeds moeilijk om 'nee' te zeggen als Ajax aanklopt. Maar Ajax is geen Europese top meer en Bayern wel. Het is dus achteraf prima zoals het gegaan is: ik hoopte op een grote club en die wens is vervul", aldus Pranjic. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen