Honda positief over transfer naar Heerenveen

Ger
11 augustus 2009, 13:57   Bijgewerkt: 11 augustus 2009, 14:22

Keisuke Honda maakte tijdens de eerste twee speelronden van de Eredivisie indruk. De Japanner van promovendus VVV Venlo scoorde in totaal drie keer tegen PSV en ADO Den Haag. Hoewel de geruchten anders doen vermoeden, is een overstap naar een andere club momenteel niet aan de orde.

"Op dit moment speelt er niets, er hebben zich geen clubs gemeld", zegt zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior tegen Infostrada Sports. Honda werd de afgelopen periode vooral in verband gebracht met PSV. Ploegma denkt echter niet dat het tot een transfer naar de Eindhovense club komt. "Zij hebben genoeg mensen die als aanvallende middenvelder uit de voeten kunnen. Daarbij denk ik ook dat zij niet alle liquiditeiten hebben om hem te halen."

Honda heeft kenbaar gemaakt naar een topclub in Nederland, óf naar een subtopper in het buitenland te willen. Ook SC Heerenveen is verrassend genoeg een optie. "Als er iets moois komt, gaan we daar op in. Ook Heerenveen vindt hij een mooie club. Uiteindelijk krijgt hij zijn transfer wel, het is nu gewoon oppassen dat hij niet de verkeerde keuze maakt. Zijn droom is om uiteindelijk in Spanje te voetballen. Maar daarvoor zal hij wel eerst een tussenstap moeten zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen