Platje en Maynard weer op vrije voeten

15 augustus 2009, 13:36   Bijgewerkt: 15 augustus 2009, 13:41

Melvin Platje en Kelvin Maynard zijn weer vrij. De twee spelers van FC Volendam moesten de nacht van vrijdag op zaterdag doorbrengen in de cel, na een ruzie met supporters van FC Omniworld. Ze hebben zich zaterdagochtend gemeld bij de club om hun verhaal te doen en hebben zich daarna bij de groep aangesloten voor de uitlooptraining. FC Volendam heeft de twee een waarschuwing gegeven.

"Verder hebben we nog niets ondernomen", aldus de woordvoerder. "We willen eerst afwachten of het OM nog iets gaat doen. Bovendien hebben we liever dat de spelers zich weer op het voetballen gaan concentreren. We betreuren de situatie, maar het zal ook met frustatie te maken hebben. Het loopt op dit moment niet."

FC Volendam is verbaasd over de gang van zaken. "Van de andere partij is er niemand opgepakt. Het schijnt ook een probleem geweest te zijn dat ze zich niet konden legitimeren. Maar niemand mocht gister contact met de spelers hebben."

Het incident vond plaats na afloop van de wedstrijd tussen FC Omniworld en FC Volendam, die de thuisploeg verrassend met 2-1 won. Toen de spelers van Volendam naar de bus liepen, werden ze geprovoceerd door fans van Omniworld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen