Suarez: "Spelen voor Barça is een droom"

Ger
22 augustus 2009, 12:18   Bijgewerkt: 22 augustus 2009, 12:33

Met vier doelpunten tegen Slovan Bratislava onderstreepte Luis Suarez donderdag zijn uitstekende vorm. Ajax vreest dat buitenlandse clubs de aanvaller inmiddels hoog op hun lijstjes hebben staan. Niettemin zegt Suarez zelf het seizoen in de ArenA af te maken.

"Natuurlijk denk ik erover na als er een club als Barcelona zou komen", aldus de trefzekere Uruguayaan in De Telegraaf. "Daar te mogen spelen, is de droom van elk kind, dus ook van mij. Nu zegt mijn gevoel nee, omdat ik hier nog niet klaar ben. Ik voel me belangrijk, word gesteund door de groep en de trainers en wil de club kampioen maken en de Champions League in helpen. Maar misschien wil Ajax me wel verkopen als er heel veel miljoenen worden geboden."

Ajax-trainer Martin Jol dacht na het optreden van Suarez tegen Slovan Bratislava (5-0) wel even na over een naderende transfer. "Normaal gesproken hoop je dat je spits zes keer scoort, maar na twee doelpunten dacht ik nu: ho maar even." Toch verwacht ook Jol dat de aanvaller in Amsterdam blijft. "Die afspraak heb ik met hem. Hij heeft beloofd nog minimaal één jaar voor Ajax te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen