Reina pessimistisch over titelkansen Liverpool

Koen Freriks
12 september 2009, 10:45   Bijgewerkt: 12 september 2009, 11:12

Liverpool is geen grote kanshebber op de Engelse landstitel. Dat constateert doelman José Manuel Reina, die denkt dat zijn ploeg klasse tekort komt in vergelijking met de andere topclubs in de Premier League.

"Een team als Manchester United heeft veel spelers die de doorslag geven. Wij hebben die individuele klasse niet", zegt Reina in The Guardian. De Spaanse keeper beseft dat alleen Fernando Torres en Steven Gerrard spelers zijn die dat beetje extra hebben. "Het is inderdaad een probleem dat we afhankelijk van die twee zijn. We hopen dat ze fit blijven, want ze zijn van fundamenteel belang voor ons."

Over de titelkansen van Liverpool is Reina niet optimistisch. "Of wij kampioen kunnen worden? Tuurlijk geloof ik daar in, maar andere teams maken meer kans, zoals Chelsea, Manchester United, Arsenal en Manchester City. We moeten onszelf niet een bepaald doel opleggen. We willen dolgraag de titel winnen, maar het is momenteel niet een realistsich doel."

Liverpool haalde teleurstellend zes punten uit vier wedstrijden en kijkt al tegen een achterstand van zes punten aan op de koplopers Chelsea en Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen