Belgische keeperstrainer: "Ik heb niet gelekt"

Ger
8 oktober 2009, 11:13

Francky Vandendriessche baalt van zijn ontslag bij de nationale ploeg van België. De keeperstrainer kwam door enkele uitspraken onder vuur te liggen. Zo zou hij hebben gezegd dat Stijn Stijnen onder Dick Advocaat zijn plek onder de lat kwijt zou raken. De doelman bedankte daarop voor de Rode Duivels.

Vandendriessche ontkent dat hij naar de pers een uitleg lekte over de positie van Stijnen. "Ik moet me verdedigen voor zaken waar ik niks mee te maken heb. Nu lijkt het alsof Stijn Stijnen, die zelf de handdoek gooit, gelijk heeft. Ik probeer hem te bellen, maar hij neemt nooit op. Als hij recht in zijn schoenen staat, dan gaat hij de confrontatie toch niet uit de weg? Ik zweer het op het hoofd van mijn dochter: ik wist niks van die selectie."

"Ik was de laatst overblijvende van de vorige trainersstaf, misschien moest ik daarom wel weg", denkt Vandendriessche. "Ja, ik ben ook ontgoocheld in de bondscoach. Hij maakte bruusk een eind aan de samenwerking, terwijl hij tegelijk ook toegeeft niet voor de volle honderd procent zeker te zijn over de naam van het lek. En ik had op zijn minst op een tête-à-tête gerekend om het uit te praten. Maar Francky Vandendriessche kan het nooit halen van Dick Advocaat, daarom leg ik me neer bij dit ontslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen