Forlan raadt Suarez wintertransfer af

Koen Freriks
4 oktober 2009, 09:44

Luis Suarez doet er verstandig aan tot het einde van het seizoen bij Ajax blijven. Dat adviseert Diego Forlan, zijn aanvalsmaatje in het nationale team van Uruguay. De spits van Atletico Madrid zegt dat de tijd van Suarez bij een topclub vanzelf komt. 

"Het heeft geen zin voor Luis om in de winter uit Nederland te vertrekken. Hij speelt in een goede competitie, bij een goede club met een goede trainer. In Amsterdam kan hij in alle rust werken aan de verbetering van zijn kwaliteiten", citeert De Telegraaf Forlan.

Forlan geeft aan een hechte band te hebben me Suarez. "Ik weet hoe hij over mij denkt", lacht hij. "We zijn heel close. Bij het nationale elftal, maar ook in Europa. Luis is al een paar keer op bezoek geweest bij me in Madrid. Ik geloof zeker dat hij met zijn kwaliteiten de stap kan maken naar een grote competitie als de Primera Division. Hij maakt gemakkelijk doelpunten en wordt misschien wel mijn opvolger als winnaar van de 'Gouden Bal'." 

"Natuurlijk zal er interesse voor Luis ontstaan als hij zo blijft scoren. Hij wordt zelfs al in verband gebracht met FC Barcelona, hoorde ik. Toch voor zijn persoonlijke ontwikkeling adviseer ik hem om eerst het seizoen bij Ajax af te maken", zegt de de 30-jarige spits over zijn landgenoot, die dit seizoen al tien doelpunten heeft gemaakt in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen