Kromkamp hoopt op rentree in december

20 oktober 2009, 16:51

Jan Kromkamp hoopt nog dit jaar wedstrijden te kunnen spelen voor PSV. De rechtsback onderging enige tijd geleden een knieoperatie, zijn derde in drie jaar tijd al, maar is inmiddels weer op de weg terug. "De operatie is zeer succesvol verlopen en ik ben vol aan het revalideren", vertelt hij op de website van zijn club.

Toen Kromkamp deze zomer wéér te maken kreeg met knieproblemen, moest hij wel even slikken. Zou het nog wel goed komen met zijn gewricht? "In 2007 en 2008 werd ik ook aan mijn knie geopereerd en ook al ging dat ook goed, als je voor de derde keer onder het mes moet, dan ga je je afvragen of deze keer ook goed komt. Gelukkig is deze ingreep ook heel goed verlopen en de artsen hebben we mij ook verteld dat ik minstens nog vijf tot zes jaar op dit niveau kan blijven voetballen."

Inmiddels werkt Kromkamp aan zijn herstel en in december hoopt hij weer op het veld te staan. "Ik hoop dat ik in december wedstrijdritme kan opdoen en tijdens de winterstop proberen om helemaal fit te worden. Ik heb er veel vertrouwen in en samen met Cees van der Linden volg ik een revalidatieprogramma dat mij telkens dichter bij het veld moet brengen", vervolgt de rechtsback, die er van overtuigd is dat hij weer naar zijn oude niveau toe kan groeien. "Daar heb ik geen twijfels over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen