Makelaar: "Mourinho gecharmeerd van Arnautovic"

15 oktober 2009, 18:47   Bijgewerkt: 15 oktober 2009, 18:57

Het avontuur van Marko Arnautovic bij Internazionale leek er slechts één van korte duur te worden aangezien, volgens diverse media, trainer José Mourinho nauwelijks onder de indruk is van de kwaliteiten van de Oostenrijker. Arnautovic' zaakwaarnemer Rob Groener laat tegenover RTV Oost echter weten dat daarvan niets waar is.

"Dat coach José Mourinho geen vertrouwen in Arnautovic heeft, is onzin. In tegendeel hij is erg gecharmeerd van hem", aldus Groener tegenover de Overijsselse zender. Ook de rest van de technische staf van de Italiaanse kampioen heeft vertrouwen in de voormalig aanvaller van FC Twente. "Natuurlijk heeft hij aanpassingsproblemen, maar hij heeft ook ruim vijf maanden niet gevoetbald. Aranautovic traint inmiddels met de eerste selectie en maakt een gretige indruk."

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft het gepromoveerde Bari zich bij de Nerazzurri gemeld om Arnautovic te huren, maar dat bleek verspilde moeite. "Dat is absoluut onbespreekbaar", reageert Groener op de belangstelling van Bari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen