Zenden tekent voor één seizoen bij Sunderland

16 oktober 2009, 09:33   Bijgewerkt: 16 oktober 2009, 09:40

De komst van Boudewijn Zenden naar Sunderland is afgerond. De 33-jarige middenvelder tekent een contract tot het eind van het seizoen, met de optie voor nog een jaar. Dat meldt de Engelse club op haar officiële website.

Zenden werkte de afgelopen weken een stage af bij de Black Cats en maakte een goede indruk op manager Steve Bruce. "Hij heeft het heel erg goed gedaan. Boudewijn geeft ons wat meer ervaring en het speelt in mijn gedachten ook mee dat we op het middenveld niet zo veel keuze hebben", zei Bruce eerder deze week al.

Eerder speelde Zenden voor onder meer PSV, Chelsea, FC Barcelona en Liverpool. Met Liverpool bereikte de Limburger in 2007 de CL-finale. Hij zat zonder club sinds hij deze zomer geen nieuw contract aangeboden kreeg bij Olympique Marseille.

Mogelijk kan Zenden komend weekend al debuteren voor zijn nieuwe club, maar Sunderland wacht daarvoor nog op toestemming van de Engelse bond. Sunderland speelt zaterdag in eigen stadion tegen Liverpool, één van Zendens oude clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen