Lestienne: "Belangstelling wordt ondraaglijk"

Ger
31 december 2009, 09:45

Maxime Lestienne beseft dat hij snel een nieuwe werkgever moet kiezen. De talentvolle aanvaller heeft de clubs voor het uitzoeken nu hij gratis bij Moeskroen kan vertrekken. De jonge Belg staat onder meer bij PSV, Anderlecht en Club Brugge op het lijstje.

"De voorbereiding op de terugronde van de competitie begint maandag al, dus ik moet snel beslissen. De belangstelling is echt enorm en in deze periode van het jaar wordt het bijna ondraaglijk", zegt Lestienne (17) in Gazette des Sports.

"Tientallen tussenpersonen hebben al contact opgenomen met mogelijke clubs. Mijn vader en ik weten niet meer wat we moeten denken over al die interesse. We verwijzen nu iedereen door naar mijn manager, Mikkel Beck", aldus Lestienne, die het liefst zo dicht mogelijk bij zijn familie blijft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen