Spelers Moeskroen willen niet meer voetballen

5 december 2009, 10:58   Bijgewerkt: 5 december 2009, 11:04

De crisis bij Excelsior Moeskroen is compleet. Nu de noodlijdende ploeg in vereffening gegaan is, zien de meeste spelers het niet meer zitten om te voetballen. Voor de wedstrijd tegen Roeselare, vanavond, heeft interim-trainer Hans Galjé dan ook amper genoeg spelers. "Ik denk dat ik aan vijftien jongens kom", zegt hij in HLN.

Eén van de spelers die er níet bij is, is Daan Van Gijseghem. "Wie wil in deze omstandigheden zijn toekomst op het spel zetten? We weten niet of we voor ons werk betaald worden, dus was het voor mij een uitgemaakte zaak dat ik niet speel. Dat is geen kwestie van slechte wil, ik moet aan mijn loopbaan denken", zegt hij.

Galjé zelf heeft eigenlijk ook weinig trek in de wedstrijd. "Ook voor mij is dit een overbodige match. Vergeet niet dat ik in hetzelfde schuitje zit: ook ik zal nog maanden moeten wachten op mijn loon van november en de wedstrijdpremies." De tot Belg genaturaliseerde trainer weet niet eens over de randvoorwaarden voor de wedstrijd geregeld zijn. "Ik hoop dat ze de broodjes niet vergeten zijn, anders moet ik zelf naar de bakker. En hopelijk staat er ook een bus klaar", lacht hij als een boer met kiespijn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen