'Tottenham aast op Van Nistelrooy en Babel'

Ger
24 december 2009, 13:40

Manager Harry Redknapp wil de selectie van Tottenham Hotspur volgens The Daily Mirror versterken met twee Nederlandse aanvallers. De Londense club hoopt Ruud van Nistelrooy en Ryan Babel in januari te mogen verwelkomen.

Door de komst van het Nederlandse duo hoopt Redknapp met Tottenham door te stoten naar de Champions League. De formatie staat momenteel in de Premier League op de vijfde plaats, op twee punten van nummer vier Aston Villa. De top-drie krijgt een ticket voor het hoofdtoernooi van de Champions League, de nummer vier gaat naar de voorronde van het Europese miljoenenbal.

Om de transfers van Van Nistelrooy en Babel mogelijk te maken, moet Tottenham wel enkele spelers verkopen. Robbie Keane, David Bentley, Roman Pavlyuchenko en Alan Hutton mogen White Hart Lane verlaten. De Londenaren hopen Van Nistelrooy voor een gunstige prijs over te nemen van Real Madrid. De spits (33) kampte in Spanje met het nodige blessureleed.

"Hij is een topspeler. In goede conditie kan hij nog geruime tijd door", aldus Redknapp over Van Nistelrooy. "Als we hem halen, zal hij gaan scoren, zoals hij overal heeft gedaan." De spits beleefde in Engeland eerder mooie tijden bij Manchester United, de titelhouder van de Premier League.

Babel (23) zou bij Tottenham zijn kansen op een plek in de WK-selectie van Oranje kunnen vergroten. De vleugelspeler is bij zijn huidige werkgever Liverpool niet zeker van een basisplaats. "Tottenham is een grote club. We moeten niet bang zijn om ons voor deze spelers op de transfermarkt te melden", zegt Redknapp.

Naast Van Nistelrooy en Babel staat ook Matt Upson op het verlanglijstje van Tottenham. De verdediger heeft nu nog een verbintenis bij West Ham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen