Argentinië klopt Duitsland, Spanje verslaat Frankrijk

3 maart 2010, 23:59   Bijgewerkt: 4 maart 2010, 00:13

Argentinië en Spanje hebben een flink portie zelfvertrouwen getankt op weg naar het WK. Beide WK-favorieten wonnen woensdag een lastige uitwedstrijd. Argentinië versloeg Duitsland met 0-1, Spanje was in Parijs te sterk voor Frankrijk (0-2).

Gonzalo Higuain was tegen Duitsland de matchwinner voor de ploeg van coach Maradona, die door de zege ongetwijfeld weer wat meer lucht gekregen heeft in zijn vaderland. De spits van Real Madrid scoorde in de laatste minuut van de eerste helft.

Ook bij Frankrijk-Spanje vielen alle goals in de eerste helft. David Villa opende na twintig minuten de scoren, op slag van rust maakte Sergio Ramos er 0-2 van. De zege van de Europees kampioen kwam vervolgens niet meer in gevaar.

Naast Argentinië en Duitsland boekte ook Engeland een knappe overwinning. De ploeg van bondscoach Fabio Capello was op Wembley te sterk voor Egypte, de beste ploeg van Afrika. Mohamed Zidan zette Egypte op voorsprong, maar na de pauze hielp Peter Crouch de Engelsen met twee goals op het juiste spoor. Tussendoor scoorde ook Shaun Wright-Phillips, waardoor de eindstand 3-1 werd.

België verloor op eigen veld met 0-1 van Kroatië. Niko Kranjcar was de matchwinner. Hij strafte een fout van de Belgische doelman Logan Bailly feilloos af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen