Piqué: "Het zal deze keer geen 6-2 worden"

Ger
8 april 2010, 15:51   Bijgewerkt: 8 april 2010, 16:31

FC Barcelona lijkt gezien de recente historie favoriet voor de topper tegen Real Madrid in de Primera Division. De Koninklijke heeft echter de laatste twaalf competitieduels gewonnen.

Voor eigen publiek verloor Real in de Spaanse liga bovendien nog geen punt. "Ik denk alleen aan een overwinning", zo verwoordde middenvelder Guti de ambities van de Galacticos. Vorig seizoen werden de Madrilenen thuis met 6-2 vernederd door de Catalanen, toen met Lionel Messi als grote aanjager. "Dat was fantastisch, ik zal het nooit vergeten. Maar die score kunnen we niet herhalen", aldus Gerard Piqué, verdediger van Barça.

Real-trainer Manuel Pellegrini kan zaterdag waarschijnlijk niet beschikken over de geblesseerden Royston Drenthe en Kaká. Josep Guardiola, coach van Barcelona, hoopt dat aanvaller Zlatan Ibrahimovic en Gerard Pique op tijd fit zijn. Ibrahimovic besliste eerder dit seizoen nog de eerste ontmoeting met Real (1-0).

De Spaanse sportkrant Marca omschrijft het sleutelduel tussen Real Madrid en FC Barcelona al liefkozend als 'de wedstrijd van het millennium'. De aartsrivalen staan in Spanje op eenzame hoogte. Nummer drie Valencia heeft maar liefst 21 punten minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen