Kromkamp helpt PSV aan remise in Brazilië

7 mei 2010, 09:34

Jan Kromkamp heeft voorkomen dat PSV de oefentrip in Brazilië zou zijn begonnen met een nederlaag. Door een doelpunt tien minuten voor tijd van de rechtsback speelde de ploeg uit Eindhoven met 1-1 gelijk tegen het lokale Ceará Fortaleza.

PSV was al na zeven minuten op achterstand gekomen, nadat verdediger Pablo PSV-doelman Cassio Ramos met een kopbal uit een corner kansloos liet. In de laatste minuut van het duel werd PSV-verdediger Jagos Vukovic van het veld gestuurd.

Bij PSV stond Andy van der Meyde in de basis. Steve Olfers kwam na rust als invaller in de ploeg, evenals de jongelingen Romario Sabajo en Youness Mokhtar.

Komende zondag speelt PSV een tweede oefenwedstrijd in Brazilië, in Salvador Bahia tegen Vitoria. Drie dagen later keert de ploeg weer huiswaarts.