Stevens: "Voor rust goed voetbal gespeeld"

2 mei 2010, 08:00

Met nog drie wedstrijden op de rol heeft Red Bull Salzburg zes punten voorsprong op nummer twee Rapid Wien. Titelprolongatie in de Oostenrijkse Bundesliga is dus erg dichtbij voor de brigade van trainer Huub Stevens. Zaterdagavond waren die Bullen, tot tevredenheid van hun Limburgse coach, met 4-2 te sterk voor Wiener Neustadt.

Dat Red Bull zich met dergelijk gemak naar drie punten zou spelen lag na twee minuten niet echt voor de hand. Op dat moment leidde Wiener Neustadt verrassend door een vroege goal van Alexander Grünwald. Echter, binnen 27 minuten stond Red Bull comfortabel met 4-1 voor. “We moeten natuurlijk niet zo vroeg op achterstand komen, maar daarna heeft het team goed gereageerd”, vond Stevens. “We hebben voor rust goed voetbal gespeeld en in korte tijd vier keer gescoord.”

Over de tweede helft, waarin Wiener Neustadt nog terug kwam tot 4-2, was Stevens minder positief. “Na de pauze hebben we niet veel meer gecreëerd”, ging hij verder. “Teleurstellend is het dan dat we in de extra tijd nog een tegengoal krijgen. Dat neem ik het team kwalijk, omdat zij keeper Heinz Arzberger in de steek hebben gelaten.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen