Sneijder: "Liever niet tegen Italie"

21 juni 2010, 15:15

Zoals het er nu voorstaat, is de kans groot dat Nederland in de tweede ronde van dit toernooi stuit op de wereldkampioen. Oranje staat aan kop in Groep E, Italië tweede in Groep F. Als daar geen verandering in komt, staan beide landen maandag tegenover elkaar in Durban. Dat zal een zware strijd worden, denkt Wesley Sneijder.

"Voorlopig heeft Italië nog weinig indruk gemaakt", zei Sneijder maandag tegen FCUpdate.nl. "Maar tijdens het WK van vier jaar geleden speelden ze ook geen sterke groepsfase en werden ze vervolgens wél kampioen. Italië is een land dat er altijd staat op belangrijke momenten. Je mag ze nooit onderschatten, ook niet nu er een aantal nieuwe, jongere spelers in de ploeg staan. Ze hebben nog altijd voldoende topspelers. Italië komt altijd bovendrijven, daarom speel ik liever niet tegen ze."

Stiekem hoopt Sneijder op Slowakije als tegenstander in de tweede ronde. Als de Slowaken de laatste groepswedstrijd winnen van Italië, kan de regerend wereldkampioen naar huis en speelt Oranje tegen de Slowaken. "Italië gaat het nog lastig krijgen tegen Slowakije", voorspelt Sneijder. "Paraguay gaat de groep winnen, dat is wel duidelijk. Ik denk ook dat Paraguay een gevaarlijkere tegenstander is dan Italië. Maar goed: tegen wie we spelen, zien we later wel. Eerst wacht nog onze laatste groepswedstrijd tegen Kameroen. Die wedstrijd willen we gewoon winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen