Booy blij met 'goed bereisbaar' FC Luzern

16 juli 2010, 16:20   Bijgewerkt: 16 juli 2010, 16:26

FC Utrecht kent zijn route op weg naar de play-off van de Europa League. Als de ploeg volgende week geen fout maakt tegen KF Tirana, is FC Luzern de volgende tegenstander. Dat is geen slechte loting, vindt technisch directeur Foeke Booy.

"Zeker als je kijkt naar de tegenstanders die we ook konden treffen, is Luzern niet zo ongunstig. De mogelijkheid bestond dat we clubs uit Azerbeidjan en Wit-Rusland konden loten. Deze tegenstander uit Zwitserland is goed bereisbaar", zegt Booy op de officiële website van FC Utrecht. De oud-verdediger beschrijft Luzern als een 'mooie tegenstander'. "Het Zwitserse voetbal staat goed aangeschreven. Ik verwacht in FC Luzern dan ook een betere tegenstander dan Tirana is. Dat we eerst thuis spelen is ook goed. We moeten in de Galgenwaard een resultaat proberen neer te zetten en Luzern in een positie brengen waarin zij thuis moeten spelen voor de winst."

Tijdens de return, donderdag 5 augustus, in Zwitserland hoopt Booy op massale steun van de Utrechtse fans. "Het is zo’n duizend kilometer vanaf Utrecht. Dat is goed te doen, ook voor onze supporters. We kunnen rekenen op het maximale aantal kaarten, heb ik begrepen. Ik hoop dat veel supporters met ons mee reizen."

Om de tweestrijd met Luzern te halen moet FC Utrecht eerst Tirana uitschakelen. Dat lijkt aardig te lukken, getuige de 4-0 zege donderdag in het heenduel in Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen