Matig Standard laat direct punten liggen

30 juli 2010, 22:31   Bijgewerkt: 30 juli 2010, 22:40

Standard Luik heeft op de openingsdag van de 2010/2011-editie van de Jupiler Pro League meteen puntenverlies geleden. Les Rouches kwamen vrijdagavond in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Zulte-Waregem.

Zowel in 2008 als 2009 kroonde Standard zich tot kampioen van België, maar vorig jaar had het een moeilijk seizoen. Het moest uiteindelijk genoegen nemen met een plaats in de middenmoot, waardoor Europees voetbal werd misgelopen. Het is nog te vroeg om te stellen dat de Waalse club ook dit jaar in dat schuitje zit, maar zeker is wel dat ze moet verbeteren om hetzelfde scenario als vorige jaargang af te wenden.

Na een dik half uur nam Zulte-Waregem op Sclessin verdiend de leiding na een mooi én doeltreffend schot van Khaleem Hyland. Stijn Meert van Zulte-Waregem kreeg na een uur zijn tweede gele kaart, maar ook daarna bakte Standard er weinig van, Toch kwam de ploeg drie minuten voor het einde op gelijke hoogte via Steven Defour.

Titelhouder Anderlecht begint zaterdagavond aan de competitie met een wedstrijd in eigen huis tegen promovendus Eupen. Adrie Koster speelt op hetzelfde moment met Club Brugge de lastige uitwedstrijd tegen KV Kortrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen