Ajax start bij Real, Twente trapt thuis af tegen Inter

Ger
26 augustus 2010, 20:51   Bijgewerkt: 26 augustus 2010, 21:08

Ajax begint op 15 september de groepsfase van de Champions League met een uitwedstrijd tegen Real Madrid. Luis Suarez en Jan Vertonghen mogen niet tegen de negenvoudig winnaar van de belangrijkste Europese prijs voor clubteams in actie komen. Ze zijn geschorst.

Ajax ontvangt op 28 september AC Milan, dat zevenmaal de Europa Cup 1 en Champions League won. De duels met Auxerre zijn voor 19 oktober (Amsterdam) en 3 november uitgeschreven. Ajax treedt vervolgens op 23 november op als gastheer van Real Madrid en besluit de groepsfase van het lucratieve toernooi op 8 december met een uitwedstrijd tegen AC Milan.

FC Twente start de groepsfase van het miljoenenbal op 14 september met een wedstrijd voor eigen publiek tegen titelhouder Internazionale. De kampioen van de Eredivisie speelt op 29 september uit tegen Tottenham Hotspur, waarna een dubbele confrontatie wacht met Werder Bremen. Het thuisduel met de Noord-Duitsers is op 20 oktober, de uitwedstrijd op 2 november. De Tukkers gaan op 24 november naar Inter en sluiten de poule af met een thuiswedstrijd tegen Tottenham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen