Centric nieuwe hoofdsponsor De Graafschap

6 augustus 2010, 19:38   Bijgewerkt: 6 augustus 2010, 19:44

De Graafschap heeft vrijdag een nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Het komende seizoen zal Centric op het shirt van de ‘Superboeren’ staan. Het gaat om een contract voor één seizoen, maar wel met een wederzijdse intentie om langer met elkaar door te gaan.

De directeur van het IT-bedrijf Centric, Gerard Sanderink, was in zijn nopjes met de deal. "Ik heb mede dankzij deze gesprekken veel vertrouwen in de leiding van de club en ben ervan overtuigd dat De Graafschap onze naam op een positieve wijze zal uitdragen. De club heeft net als wij een duidelijke visie op de toekomst en investeert in een professionele organisatie die hard werkt om haar doelstellingen waar te maken. De cultuur van De Graafschap leidt bovendien tot een geweldige ambiance in het stadion. We maken dan ook met veel plezier gebruik van de uitstekende mogelijkheden voor relatiebeheer, zodat ook onze gasten het Superboeren-gevoel zullen beleven."

Ook Henk Bloemers, de directeur van De Graafschap, is tevreden. "Beide partijen kennen elkaar goed en uit de gesprekken van de afgelopen periode is gebleken dat zowel Centric als De Graafschap dezelfde doelstellingen hebben. De Graafschap is blij met een groot A-merk op het shirt en zal er alles aan doen om Centric haar doelstellingen met deze samenwerking te laten realiseren".

Centric was al eerder de hoofdsponsor van de ploeg uit Doetinchem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen