Real Madrid plukt Özil alsnog weg uit Bremen

Ger
17 augustus 2010, 15:34   Bijgewerkt: 17 augustus 2010, 16:41

Real Madrid heeft de Duitse international Mesut Ozil overgenomen van Werder Bremen. De Duitse club bevestigde de transfer van de aanvallende middenvelder, maar deed geen mededelingen over de hoogte van de vergoedingssom.

De 21-jarige Özil meldt zich zo snel mogelijk bij zijn Spaanse werkgever. Hij trainde dinsdag al niet meer mee met Werder, dat zich voorbereidt op de wedstrijd tegen Sampdoria in de Champions League. Özil speelde zich deze zomer tijdens het WK in de kijker van Real. Met de Duitse ploeg legde de middenvelder in Zuid-Afrika beslag op de derde plaats.

"We respecteren hiermee Mesuts wens nu al de volgende stap in zijn carrière te zetten", reageerde algemeen directeur Klaus Allofs op het vertrek van de technisch begaafde spelbepaler, die tot dusver zeventien interlands voor Duitsland heeft afgewerkt ondanks zijn Turkse achtergrond.

Özil, geboren in Gelsenkirchen en in januari 2008 van Schalke 04 naar Werder overgestapt, komt in Santiago Bernabeu landgenoot Sami Khedira tegen. Ook de middenvelder van VfB Stuttgart verhuisde na een sterke wereldtitelstrijd naar Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen