Schalke vindt vraagprijs V/d Vaart nog te hoog

Koen Freriks
26 augustus 2010, 15:43   Bijgewerkt: 26 augustus 2010, 16:50

Schalke 04 is inderdaad in de race voor Rafael van der Vaart. Trainer Felix Magath verklaart in het Hamburger Abendblatt dat de eisen van Real Madrid echter nog te gortig zijn. Van een transfer is daardoor vooralsnog geen sprake.

Schalke informeerde eerst bij VfL Wolfsburg naar Zvjezdan Misimovic, maar de Bosnische spelmaker bleek te duur. Het vizier is vervolgens gericht op Van der Vaart, verklaart Magath. "Hij zou hier goed passen", aldus de succescoach in de Duitse krant. "Maar voorlopig kunnen en willen we niet aan alle eisen van Real Madrid voldoen." 

Bij Schalke speelt sinds deze zomer Raul, die is overgekomen van de Madrilenen. De spits is lyrisch over Van der Vaart, vertelt Magath. "Raul is zeer gecharmeerd van hem. En Rafael heeft in het verleden al eens gezegd dat hij uitstekend tot zijn recht komt in de Bundesliga."

Die Königsblauen hadden donderdag toch succes op de transfermarkt. De Ghanese verdediger Oldie Hans Serpei is, voor naar verluidt 400.000 euro, overgenomen van Bayer Leverkusen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen