Kuyt aan de aftrap in Stadion Galgenwaard

Ger
30 september 2010, 18:13   Bijgewerkt: 30 september 2010, 18:41

Dirk Kuyt start donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen zijn oude club FC Utrecht in de basisopstelling van Liverpool. De Oranje-international is op tijd hersteld van zijn schouderblessure en neemt in Stadion Galgenwaard zijn vaste positie op de rechterflank in.

Ook Fernando Torres staat aan de aftrap. De Spaanse aanvaller gaat zijn eerste speelminuten dit seizoen in Europees verband maken. Vanaf de flanken krijgt hij ondersteuning van Joe Cole en Raul Meireles. Ryan Babel begint op de bank.

Door blessures van Paul Konchesky en Daniel Agger speelt de 20-jarige Martin Kelly als linksback. Lucas Leiva is door Liverpool-trainer Roy Hodgson als centrale middenvelder opgesteld. Hij vervangt aanvoerder Steven Gerrard, die rust krijgt.

Jacob Mulenga is de vervanger van de geblesseerde Nana Asare bij FC Utrecht. De Zambiaan speelt als centrale aanvaller, wat betekent dat Ricky van Wolfswinkel achter de spitsen acteert. Edouard Duplan en Dries Mertens moeten vanaf de flanken voor aanvallende impulsen zorgen.

Opstellingen

FC Utrecht: Vorm, Cornelisse, Schut, Wuytens, Nesu, Duplan, Silberbauer, Lensky, Mertens, Mulenga, Van Wolfswinkel

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Kelly, Kuyt, Poulsen, Meireles, Lucas, Cole, Torres

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen