Kuyt hoopt duel in Galgenwaard te halen

7 september 2010, 08:30

Dirk Kuyt rekent er op dat hij zeker enkele weken nodig heeft om te herstellen van de schouderblessure die hij maandag tijdens de training van Oranje opliep. De aanvaller van Liverpool liep een verstuiking van zijn gewricht tussen sleutelbeen en schoudertop op. Bovendien zijn er wat bandjes gescheurd of verrekt.

"Ik ben waarschijnlijk een paar weken uitgeschakeld. Onze keeper Pepe Reina was er een maand uit met dezelfde blessure", reageert Kuyt in De Telegraaf.

Als hij inderdaad een maand uitgeschakeld is, komt de Europa League-wedstrijd in de Galgenwaard tegen zijn oude liefde FC Utrecht sowieso te vroeg. Dat duel staat namelijk gepland voor 30 september. Kuyt heeft de hoop echter nog niet opgegeven. "Of ik het haal zal afhangen van de genezing de eerste paar dagen."

Kuyt liep zijn blessure op toen hij een omhaal maakte. Pure pech, vindt hij. "Ik heb wel duizend van zulke omhalen gemaakt en nooit last gehad. Wel heel frustrerend, want ik kan mezelf ook weinig kwalijk nemen. Als ik zonder warming-up op doel schiet en het schiet in je hamstring, weet je dat je iets doms doet. Maar in dit geval..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen