Manager Hodgson tempert optimisme Kuyt

8 september 2010, 16:54

Dirk Kuyt hoopt dat zijn schouderblessure zich sneller herstelt dan de verwachte vier weken zodat hij op tijd fit is voor het Europa League-duel met FC Utrecht. Manager Roy Hodgson van Liverpool heeft de hoop van de Katwijker echter een flinke knauw gegeven. Hij verwacht dat Kuyt wel eens langer buiten spel kan staan.

“Dit is één van die blessures waarvan de medische staf moeilijk kan inschatten hoe lang het herstel precies zal duren. Wellicht kost de revalidatie dus meer dan vier weken”, vertelt Hodgson op de website van Liverpool. “Als we geluk hebben is hij sneller terug, maar het kan dus ook later worden. We moeten in elk geval voorzichtig zijn, want deze blessure moet met heel veel rust behandeld worden.”

Kuyt blesseerde zich maandag op een training van het Nederlands elftal. Nadat hij een omhaal had gemaakt, kwam hij verkeerd op de grond terecht, waarna hij ‘iets voelde knappen’. “Ik was erg teleurgesteld toen ik dit nieuws vernam, zeker omdat het in een trainingssessie is gebeurd”, besluit Hodgson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen