Stevens al klaar in beker, Rapid Wien ontsnapt

19 september 2010, 18:24   Bijgewerkt: 19 september 2010, 18:29

Het seizoen van Red Bull Salzburg begint steeds grotere vormen van een fiasco aan te nemen. De ploeg van Huub Stevens, die in de onderste regionen van de nationale competitie staat en door toedoen van Hapoel Tel Aviv de Champions League miste, sloeg zondagmiddag een grote flater in het Oostenrijkse bekertoernooi.

In de tweede ronde van de ÖFB Cup moest Red Bull naar Blau-Weiß Linz, dat in de derde divisie van het Oostenrijkse voetbal speelt. Op papier een simpele opgave dus voor die Bullen, maar in de praktijk liep het anders. Bij rust stonden ze al met 2-0 achter, en na de pauze konden ze de schade niet meer herstellen. Nadat Linz was uitgelopen naar 3-0, redde Roman Wallner in blessuretijd de eer van Red Bull (3-1).

Rapid Wien ontsnapte aan een blamage. De equipe uit Wenen, waar Jan Vennegoor of Hesselink niet bij de selectie zat, had strafschoppen nodig om zich te ontdoen van de reserves van aartsrivaal Austria Wien. Na 120 minuten was de score 1-1, vanaf elf meter maakte Rapid Wien daarna pas het verschil: 4-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen