Van Nistelrooy vreesde einde carrière

Ger
6 september 2010, 08:41

Ruud van Nistelrooy hield enkele maanden geleden serieus rekening met het einde van zijn voetbalcarrière. Door het uitblijven van nieuw blessureleed ziet de aanvaller van Hamburger SV het echter weer helemaal zitten.

"Ik heb vorige winter nog eenmaal de overstap gemaakt van Real Madrid naar HSV om me volledig te richten op het terugkomen aan de top en om een rentree bij Oranje te maken", zegt Van Nistelrooy in De Telegraaf. "Dat was zo zwaar, dat ik zeker een streep door mijn carrière had gezet als ik in Duitsland weer geblesseerd zou zijn geraakt. Dan zou de mentale weerstand hebben ontbroken om opnieuw terug te knokken."

De routinier is inmiddels weer helemaal terug en beleefde vorige week zijn rentree in Oranje, op bezoek bij San Marino. "Hoewel het troosteloos was vanaf de zijkant en op het veld, beleefde ik San Marino-Nederland heel anders. Ik vond het gewoon een heel mooie avond. Hier heb ik het allemaal voor gedaan, besefte ik tijdens het spelen van het Wilhelmus. Dat spookte echt door mijn hoofd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen